Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УФСІ здійснюватиме на Львівщині інтеграцію людей з обмеженими можливостями в суспільство

29 травня 2006 року відбулася робоча зустріч фахівців Українського фонду соціальних інвестицій (УФСІ) з головою Львівської обласної державної адміністрації Петром Олійником, котра мала за мету налагодження співпраці, спрямованої на реформування системи надання соціальних послуг вразливим групам населення. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Перед цим схожа зустріч відбулася з міським головою Львова - Андрієм Садовим. Попередньо розглянуто понад 70 проектних пропозицій, запропонованих як державними, так і недержавними надавачами соціальних послуг. Понад тридцять із них рекомендовані для впровадження протягом 2006-2007 років. Загальна вартість проектних пропозицій перевищує 15 млн грн. Впроваджуватися вони будуть на принципах співфінансування, 20% якого забезпечуватимуть місцеві органи влади, а решту 80 % покриватимуть кошти кредиту Світового банку та внески Уряду, якими керує УФСІ.
Спільними зусиллями влади, недержавного сектору та УФСІ на Львівщині буде сформовано соціальні послуги, які полегшать інтеграцію людей з обмеженими можливостями в суспільство та допоможуть подолати негативні явища, пов’язані із соціальним сирітством, залежністю від психоактивних речовин, запобігти насильству в сім’ях, бездомності та бездоглядності, торгівлі людьми і т. ін.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ