Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УГКЦ оприлюднила Постанови Тридцятої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії

УГКЦ оприлюднила Постанови Тридцятої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії, що проходила у Трускавці  27-28 квітня 2006 року, — повідомляє офіційний сайт УГКЦ.

Зокрема, у Постановах йдеться про призначення  Високопреосвященного Владики Ігоря Возьняка головою Наглядової ради Фонду біблійного апостоляту; затвердження проекту Положення про Міжєпархіальну комісію УГКЦ з питань євангелізації з внесеними поправками та доповненнями; для належного приготування до Собору УГКЦ 2007 року, присвяченого питанням молоді, провести соціологічне дослідження пріоритетів зацікавлення сучасної молоді.
Наступна сесія Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії Української Греко-Католицької Церкви відбудеться у червні 2006 року.
Впродовж двох днів, 27-28 квітня 2006 року, у Трускавці Львівської області в Єпархіальному управлінні Самбірсько-Дрогобицької єпархії відбулася Тридцята сесія Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії УГКЦ. У її роботі взяли участь усі архієреї, які діють на території України. Засідання очолив Блаженніший Любомир Гузар, Отець і Глава УГКЦ, Верховний Архієпископ Києво-Галицький.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ