Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УГКЦ проводить анкетування молоді

Молодіжна комісія Львівської Архиєпархії УГКЦ проводить анкетування молоді, що є першим етапом до підготовки Молодіжного Архиєпархіального Собору, — повідомляє прес-служба Львівської Архієпархії УГКЦ. 
На основі відповідей будуть розроблені теми, які будуть висвітлені і обговорені на Соборі, тобто це буде жива думка молоді, як вони бачать своє місце у Церкві Третього тисячоліття. «На Синоді єпископів було вирішено почути, що молодь хоче, а не пропонувати їй якісь абстрактні думки, — розповів голова Молодіжної комісії Львівської Архиєпархії о. Андрій Березівський, — тому єпископи запропонували розробити опитування серед молоді, щоб на Соборі вирішити ці питання, які молодь підніме. На малій раді було розроблено анкету через, яку прагнемо залучити молодь віком від 17 до 30 років та почути їх потреби. Відповідно до результатів опитування Мала рада випрацює теми, які будемо розглядати на Соборі. З одного боку, це би мав бути дорадчий голос Церкві на чому поставити акцент у праці із молоддю, а з другого — побачити проблеми, які існують».
Анкетування проводиться по різних навчальних закладах, зокрема таких, як Ветеринарна академія, ЛНУ ім. І. Франка, Національний університет «Львівська політехніка», школи, коледжі, технікуми.
Крім того, анкету роздано у деякі парафії, а також у Молодіжні християнські організації, зокрема такі, як «УМХ» і «Довіра».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ