Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

УГКЦ відзначає День медика

З нагоди Дня медика серед кількох єпархій УГКЦ пройдуть святкові заходи та молитви за тих, хто віддано і жертвенно працює у сфері охорони здоров’я, — повідомляє прес-секретаріат глави УГКЦ з посиланням на голову Між’єпархіальної Комісії УГКЦ у справах душпастирства та охорони здоров’я,  СНДМ, с. Надію Котуру.
Так, зокрема, у Львівській архиєпархії 15 червня 2006 року заплановано урочистий молебень у соборі Св. Юра за участі Владики Ігоря (Возьняка), архиєпископа Львівського та працівників сфери охорони здоров’я, професорів та викладачів медичних установ.  По закінченню богослужіння Владика Ігор подячними грамотами вшанує окремих працівників сфери охорони здоров’я, а опісля буде мати з ними приватну зустріч.

«Діяльність медичних працівників має високу вартість і заслуговує на особливе визнання з боку Церкви, суспільства та держави», — зазначила с. Надія Котур.
Подібними заходами Церква намагається підтримати працю медиків у наш складний час, і запевнюючи їх своєю підтримкою, буде йнадалі сприяти і розвивати співпрацю у сфері охорони здоров’я.
18 червня 2006 року Україна відзначатиме День медика.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ