Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УГКЦ відзначила День молоді

16 квітня 2006 року, у Квітню неділю, Українська Греко-Католицька Церква відзначила День молоді — про це повідомив прес-секретар Львівської Архієпархії УГКЦ о.Олег Панчиняк. Як зазначив голова Патріаршої комісії у справах молоді о. Йосиф Мілян: „Високопреосвященний Владика Ігор звернувся до нашої української молоді з особливим посланням, а в неділю прибув до храму Пресвятої Євхаристії, центру душпастирства молоді».
«На площі перед храмом Владику вітало дуже багато людей і саме там була відслужена Архиєрейська Божественна Літургія, — наголосив о.Йосиф Мілян. — Владика виголосив проповідь, привітавши нашу молодь і побажавши їй справжньої радості. Оскільки цього року ми плануємо провести різні фестивалі у рамках підготовки до цьогорічного Собору молоді, у Квітну неділю, крім реколекцій для молоді о. Корнилія Яремака, ЧСВВ, ми не проводили особливих заходів”. Після Літургії, на якій було до 5 тисяч осіб, відбулося посвячення лози.
У рамках відзначення Дня молоді Святіший Отець Бенедикт XVI зустрівся з римською молоддю і відслужив Святу Літургію на площі Святого Петра у Ватикані, а молодь, священики та кардинали Німеччини урочисто передали хрест Всесвітнього дня молоді та ікону до Австралії, де в 2008 році проходитиме наступний Всесвітній день молоді. Цього року Папа знову звернувся до молоді всього світу з особливим посланням.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ