Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Указом Президента орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено директора «Троттоли» Ярослава Рущишина

Учора, 21 січня, перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич взяв участь в Урочистій Академії з нагоди Дня Соборності та Свободи України, 94-ї річниці проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, що пройшла у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Богдан Матолич від імені голови Львівської ОДА Михайла Костюка привітав усіх присутніх із величною датою в історії України, зазначивши: «Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки назавжди увійшов в історію нашої держави як вищий вияв патріотизму, волі народу до консолідації зусиль, зміцнення української нації, став уособленням багатовікових прагнень жити в єдиній, неподільній, незалежній українській державі».

Також під час урочистої академії перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич вручив нагороди.

Указом Президента України орденом «За заслуги» ІІІ ступеня було нагороджено директора акціонерного товариства «Троттола» Рущишина Ярослава; завідувачеві відділення «Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Ю.Липи» Левінській Світлані присвоєно почесне звання «Заслуженого лікаря України»; присвоєно почесне звання «Заслуженого винахідника України» начальникові відділення державного підприємства «Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут Оліярнику Богдану.

Богдан Матолич нагородив Подякою голови облдержадміністрації та вручив цінний подарунок заступникові голови Львівського міського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Гері Ярославу за багаторічну сумлінну працю, активну громадську діяльність та з нагоди 80-річчя від дня народження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ