Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Україна – держава банкрут, невдаха та ізгой – Олег Соскін

Сьогодні Україна – відстала жебрацька держава, де правлять бал бандити-мафіозі та мільярдери. Не може бути процвітаючого міста в країні, яка є банкрутом, невдахою та ізгоєм, – заявив у Львові сьогодні, 26 січня, директор Інституту трансформації суспільства, професор кафедри міжнародної економіки та підприємництва Національної академії управління Олег Соскін.

«Сьогодні в Україні 4% населення – олігархи, які мають 65% багатства країни, 80% населення – бідні ( 5%), 16% – умовний середній клас (30%). Для порівняння, у Польщі середній клас становить 66% населення», – додав Олег Соскін.

Він вважає, що вивести Україну з такої ситуації може європейська модель соціально-економічного розвитку. Її головною ознакою є ґрунтовний середній клас, основа якого малий та середній бізнес, який в свою чергу є рушійною силою розвитку міст.

За його словами, 2011 року в Україні ліквідували свою реєстрацію 245 тис. 83 підприємця. Натомість заяви про реєстрацію підприємницької діяльності подали лише 176 тис. 728 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ