Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна готова негайно скликати засідання "мінської групи", - Порошенко

Україна готова негайно скликати засідання тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі і зустріч в "нормандському форматі". Про це заявив президент України Петро Порошенко на зустрічі з прем'єром Польщі Евою Копач.

Також, за словами Порошенка, Україна готова до зустрічі міністрів закордонних справ і лідерів країн у "нормандському форматі" для реалізації мінських домовленостей.

"Ще раз підкреслюємо, що ми готові до негайного скликання тристоронньої контактної групи, проведення засідання міністрів закордонних справ у "нормандському форматі", готові до саміту в "нормандському форматі" в Астані, або в будь-якому іншому місці для забезпечення підписання графіка імплементації мінських домовленостей", - заявив Порошенко.

Як відомо, Україна запропонувала Росії підписати графік імплементації мінських угод в редакції від 13 листопада і забезпечити припинення вогню з 19 січня.

У той же час в російському МЗС заявили, що президент РФ ВолодимирПутін направив Порошенку послання про відновлення "режиму тиші", але український президент начебто не відповів на нього.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ