Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Україна і Польща збільшать обсяги вантажних перевезень залізницею

Держадміністрація залізничного транспорту "Укрзалізниця" і підприємство "Польські залізничні дороги" обговорили розвиток грузових перевезень між двома країнами і збільшення обсягів перевезень транзитних грузів. Обговорення відбувалося в ході робочого візиту української делегації на чолі з генеральним директором адміністрації Василем Гладких у Варшаву – повідомляє „ЛігаБізнесІнформ”.
У ході переговорів також мова йшла про перспективи розвитку перевезень по ІІІ пан’європейському коридору і розвиток залізничних переходів між Польщею та Україною.
Окрім того, під час переговорів було прийнято рішення продовжити роботу спільної робочої групи з питань відновлення курсування поїзда комбінованого транспорту "Ярослав" за маршрутом "Київ-Славкув". Також сторони домовилися про проведення 25 липня на станції "Мостиська-2" Львівської залізниці експериментальних перевезень з використанням уніфікованої накладної.
На думку залізничників, введення уніфікованої накладної, розробленої по ініциативі "Укрзалізниці", котра офіційно набуде чинності 1 вересня поточного року, буде сприяти збільшенню обсягів вантажних перевезень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ