Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

​Україна, Литва і Польщі в Луцьку домовилися спільно боротися з путінською пропагандою

У Луцьку заступники глав МЗС України, Литви та Польщі підписали план спільних дій з протидії дезінформації. Про це повідомив власкор Гал-інфо.

У рамках Люблінського трикутника (Україна, Литва та Польща) у Луцьку відбулися консультації національних координаторів на рівні заступників міністрів закордонних справ. Дипломати обговорили безпекову ситуацію в регіоні, пов’язану із міграційною кризою на кордоні з Білоруссю та збільшенням російської військової присутності поблизу України і на тимчасово окупованих територіях нашої держави. 

«Питання, які дискутуються, це про зростаючі загрози з боку Російської федерації, питання безпеки в Європі загалом, а також обговорювали ситуацію на польсько-білоруському та литовсько-українському кордоні», - каже заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Заступник глави МЗС Литви Мантас Адомєнас підкреслив, що три країни домовилися спільно протидіяти дезінформації. Тому вони підписали план спільних дій з протидії цій загрозі.

«Пан Лукашенко і президент Путін, на мою думку, є великими прихильниками вільних медіа. Щоправда, не у власних державах, де всіляко їм перешкоджають, а в країнах вільного світу», - додав заступник держсекретаря МЗС Польщі Марцін Пшидач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ