Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна надіслала МЗС РФ ноту щодо Сенцова

Україна надіслала Російській Федерації ноту з вимогою допустити міжнародних лікарів до українського політв’язня Олега Сенцова для незалежного обстеження.

Про це написала у Twitter речниця МЗС Мар'яна Беца, передає УНН.

"Щойно надіслали РФ чергову ноту з вимогою допустити українських та міжнародних лікарів до Сенцова для незалежного обстеження. Маємо врятувати Олега. Як важко читати листа Олега Сенцова... Стан критичний. Вимагаємо від РФ допустити українського консула та лікарів. Вимагаємо його звільнення", - написала вона.

Як повідомляли раніше, 5 жовтня український режисер, політв’язень Олег Сенцов повідомив, що до нього заплановано застосування примусового харчування, а його думка при цьому вже не враховується.

Нагадаємо, радник президента Російської Федерації, голова ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайло Федотов підтвердив українському омбудсмену Людмилі Денісовій, що український політв’язень Олег Сенцов відмовився від голодування.

Нагадаємо, інформація про те, що український режисер Олег Сенцов, якого утримують у російській в’язниці, припинив голодування з’явилась сьогодні вранці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ