Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Україна не втримала перемогу над Німеччиною у першому матчі на "Олімпійському"

Національна збірна України провела перший матч на оновленому НСК "Олімпійський". У товариській зустрічі підопічні Олега Блохіна зіграли внічию зі збірною Німеччини, виграючи після першого тайму з рахунком 3:1.

Матч викликав інтерес у вболівальників, при заповнених трибунах збірна України відкрила рахунок у середині першого тайму - Андрій Ярмоленко став автором першого історичного гола, забитого на НСК "Олімпійський". Через вісім хвилин українці подвоїли перевагу - відмінний крос через половину поля вдався Євгену Коноплянці, але через дві хвилини господарі пропустили дальній удар Тоні Крооса. Втім, українська команда до перерви зважилася і на третій гол у ворота дебютанта збірної Німеччини Рона-Роберта Цілера - відмінний дальній удар вдався і Сергію Назаренку.

Після перерви і Назаренко, і Шевченко могли забивати четвертий м'яч, проте в середині другого тайму Німеччина скоротила розрив у рахунку – Ролфес, який вийшов на заміну, результативно завершив розіграш кутового. А за чверть години до закінчення матчу збірна Німеччини зрівняла рахунок - підступний удар Томаса Мюллера, схоже, застав зненацька голкіпера української збірної Олександра Рибку. Нападник "Баварії" встановив остаточний рахунок у грі.

Свій наступний матч збірна Україна зіграє 15 листопада. Головна команда країни продовжить знайомство зі стадіонами держави і прийме у Львові команду Австрії.

Товариський матч

Збірна України - Збірна Німеччини - 3:3 (2:1)

Голи: Ярмоленко, 28 (1:0), Коноплянка, 36 (2:0), Кроос, 38 (2:1), Назаренко, 45 (3:1), Ролфес, 65, Мюллер, 77 (3:3).

gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ