Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україна отримала власну сторінку в Instagram

Міністерство закордонних справ України та Український інститут запустили офіційну сторінку України в соціальній мережі Instagram — @ukraine.ua.
фото ілюстративне

Про це інформує Урядовий портал.

Нова англомовна сторінка має на меті просування позитивного іміджу України серед іноземної аудиторії. Вона уособлює сучасну країну, динамічну та інноваційну, яка перевершує очікування та закохує з першого погляду чи візиту. 

На сторінці @ukraine.ua відвідувачі та підписники зможуть дізнатися про популярні туристичні магніти, культурні події та фестивалі, інновації, можливості, Україну та українців. У оформленні сторінки використовуються світлини українських фотографів – партнерів фотобанку на офіційному сайті України та бренд України UkraineNOW. 

Створення та розвиток верифікованої сторінки України в Instagram — частина стратегічної роботи МЗС з формування позитивного іміджу України за кордоном. Цього року Міністерство закордонних справ вперше затвердило Стратегію публічної дипломатії, де визначило основні підходи з формування міжнародного іміджу та репутації України. 

Наразі МЗС та УІ розвивають три офіційні канали комунікації для просування України в світі – сайт Українисторінка у Facebook та сторінка в Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ