Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна отримує військове спорядження від закордонних партнерів, – Порошенко

Україна вчасно отримує від міжнародних партнерів усе необхідне військове устаткування. Про це під час наради з головами силових відомств повідомив Президент Петро Порошенко.

Президент наголосив на необхідності переглянути діяльність українських компаній-постачальників разом із волонтерськими групами. За словами Петра Порошенка, під час його нещодавнього візиту на Яворівський полігон він був вражений якістю та вартістю вітчизняної продукції.

Також гарант зауважив, що всі домовленості з країнами-партнерами залишаються у силі, тож під час нової, четвертої хвилі мобілізації – військовослужбовці матимуть усе необхідне.

"Те, що нам обіцяли наші партнери з Литви – щодо озброєння – ми вже отримали. Отримали першу партію теплого одягу, берців, оснащення з Канади – і зараз чекаємо ще 2-ох літаків, отримали партію-конвой з Польщі, з інших наших партнерів, тобто всі ті домовленості, які ми досягли за останній місяць – вони всі вписуються в чіткий графік забезпечення. Щоби у нас військовослужбовець, який мобілізований, мав можливість бути одягненим, забезпеченим, мати бронежилет і все таке інше", – підкреслив Президент.

5 канал


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ