Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна планує провести Регіональний саміт Всесвітнього економічного форуму, - Янукович

Україна планує провести Регіональний саміт Всесвітнього економічного форуму по Європі та Центральній Азії. Про це Президент України Віктор Янукович у Давосі сказав після закінчення зустрічі з Виконавчим головою Всесвітнього економічного форуму Клаусом Швабом. «Ми плануємо найближчим часом провести в Україні саміт європейських і євразійських країн», - повідомив Глава держави.

Президент зазначив, що підвищення конкурентоспроможності, створення динамічного, гнучкого механізму реагування на виклики дасть можливість поступового зростання економік. «Саме на ці питання покликана дати відповідь наша співпраця і проведення спільного економічного форуму в місті Києві», - наголосив Віктор Янукович, повідомляє прес-служба глави держави.

Глава держави також зазначив, що формування глобального порядку денного по Україні Радою Всесвітнього економічного форуму, яке відбувається за участю найкращих фахівців світового рівня, - це те, що зараз необхідно Україні.

Президент подякував Клаусу Швабу за ту величезну роботу, яку зараз ВЕФ проводить щодо України.

У свою чергу, Виконавчий голова Всесвітнього економічного форуму висловив сподівання, що Рада ВЕФ з формування глобального порядку по Україні напрацює корисні рекомендації для соціально-економічного розвитку України.

«Хотів би подякувати за той дух дружби, за те співробітництво, яке ми відчуваємо особисто від Президента України Віктора Януковича», - сказав К.Шваб.

Він додав, що такі зустрічі на Давоському форумі є доброю нагодою для України «інтегруватися в Давоську сім’ю, бо Україна є великою, важливою країною, яка знаходиться в Європі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ