Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україна потребує обмінів людьми, - Костюк

Україна потребує обмінів людьми. На цьому наголосив сьогодні, 22 березня, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк на зустрічі з представниками Журналістського фонду Національної спілки журналістів в рамках прес-туру „Пізнаймо Україну разом” Львівщиною. Повідомила прес-служба ОДА.

На цьому наголосив сьогодні, 22 березня, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк на зустрічі з представниками Журналістського фонду Національної спілки журналістів в рамках прес-туру „Пізнаймо Україну разом” Львівщиною.

"Ми раді, що представники засобів масової інформації під проводом Національної спілки журналістів перебувають на Львівщині. Наш край отримає потужний інформаційний імпульс для подальшого розвитку”, - зазначив Михайло Костюк.

Журналісти з багатьох куточків України уже відвідали Івано-Франківщину, Полтавщину, Сумщину, Волинь, Донбас, Тернопільщину, Херсонщину, Буковину, де зустрілися з керівниками областей, ознайомилися з історико-культурною спадщиною, побували на кращих підприємствах цих регіонів.

Голова Львівської облдержадміністрації розповів журналістам різних українських видань про тенденції в регіональній економіці, функціонування малого та середнього бізнесу, розвиток соціальної сфери, формуванням в області єдиної мережі закладів медичної реабілітації, роботу над залученням  інвестицій, історико-культурний розвиток та туристичну привабливість Львівщини.

"Львівщина має високий рівень співпраці з іншими регіонами. Однак нам бракує обмінів людьми. Мешканці інших регіонів мають відвідати Львів, отримати львівські емоції, а львів’яни – натомість відвідати інші області, знайомитися з їхніми жителями. Влада Львівської області працює над тим, щоб Львівщина була цікава для наших мешканців і для України”, - наголосив Михайло Костюк.

Довідка.

У рамках проведення прес-туру „Пізнаймо Україну разом” Львівщиною журналісти оглянули аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, стадіон «Львів-Арена». Також учасники прес-туру ознайомляться з роботою кращих підприємств регіону та з історико-культурною спадщиною області. Вони матимуть пішу екскурсію центром Львова, оглянуть Золочівський,  Підгорецький та Олеський замки та  садибу Маркіяна Шашкевича у с. Підлисся Золочівського району.

Для журналістів з усіх куточків України запланована також екскурсія в історико-архітектурному заповіднику м. Жовква (Жовківський замок ХVІІ ст., дерев’яна церква Св. Трійці), екскурсії м. Моршином та  м. Трускавець, ознайомлення з діяльністю музею-садиби І.Я. Франка у с. Нагуєвичі Дрогобицького району.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ