Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна стане мостом між Сходом і Заходом, – Янукович в статті The Wall Street Journal

Україна стане мостом між Сходом і Заходом, пише у статті для The Wall Street Journal обраний Президент України Віктор Янукович. "За минулий місяць Україна двічі продемонструвала, що вона дорожить демократичними цінностями і переконанням, що голосування народу - це важливо", - відзначає він.

Необхідно "покласти край політичній плутанині", - продовжує Янукович. На його погляд, єдиний спосіб - єднання головних політичних сил та їхніх лідерів одразу після оголошення та офіційного запевнення результатів президентських виборів.

"Дозвольте мені заявити тут, що президентство Януковича буде твердо прихильне до інтеграції європейських цінностей", - йдеться у статті. Автор рекомендує не примушувати Україну "до помилкового вибору між перевагами Сходу і перевагами Заходу", пояснюючи, що це країна з європейською ідентичністю, що має також економічні та культурні зв'язки з Росією. "Ми відновимо відносини з Москвою як зі стратегічним економічним партнером", - стверджує Янукович. Для вступу в ЄС Україні слід забезпечити політичну стабільність і зміцнитися як держава з життєздатної економікою, а також розробити прозорого політику.

Янукович зобов'язується зміцнити зв'язки з міжнародними фінансовими інститутами. Для зміцнення української економіки потрібно вирішити три основні завдання: створити робочі місця, стабілізувати ціни і забезпечити належний рівень зарплат і пенсій, вважає він. "На посаді президента я планую дати українцям країну, якої вони заслуговують, - Україну для народу", - підсумовує він, передає Інопреса.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ