Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україна у Болонському процесі не повинна забувати про кращі надбання в національній освіті — Володимир Полохало

30 січня освітяни Львівщини – керівники районних та міських відділів освіти, ректори та проректори ВНЗ, а також директори шкіл та профтехучилищ обговорили у Львові проблемні питання в освітній галузі, зокрема, що стосується підготовки і проведення зовнішнього незалежного оцінювання та забезпечення рівного доступу усіх громадян до якісної освіти. Участь в обговоренні також взяв голова комітету з питань освіти і науки Верховної Ради України Володимир Полохало.
Він розповів, що 26 лютого комітет з питань освіти і науки заслухає звіт керівників виконавчої влади, зокрема, міністра освіти, щодо стану підготовки та проведення зовнішнього незалежного тестування у 2008 році в Україні.
Голова комітету з питань освіти і науки зустрівся з освітянами Львівщини, щоб заслухати їх пропозиції та врахувати їх у законодавчому полі.
«Нам потрібно мінімізувати ті ризики, які можуть виникнути внаслідок фактичної ліквідації вступних екзаменів», — зазначив він.
На думку Володимира Полохала, провадячи в Україні Болонський процес та прирівнюючи українську освіту до європейських стандартів потрібно не забувати про власні кращі надбання в національній освіті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ