Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україна відкрила усі пункти пропуску на кордоні з країнами ЄС та Молдовою

Про це розповів під час відповідей на запитання користувачів Facebook керівник управління організації прикордонного контролю Адміністрації Держприкордонслужби Юрій Лисюк, - інформує прес-служба Держприкордонслужби.
Фото: Олена Ляхович

Генерал Лисюк наголосив, що український Уряд розпорядженням від 20 травня відновив роботу усіх пунктів пропуску на кордоні з країнами ЄС та Молдовою.

Черги на кордоні: чи потрібні у Польщі українські заробітчани?

Але фактично функціонують лише ті, де відновили роботу суміжні сторони. Юрій Олександрович нагадав, що цього тижня поновилась робота двох пунктів пропуску після відповідних рішень влади сусідніх країн. Так, з 16 червня у пункті пропуску ʺШегиніʺ, що на кордоні з Польщею, знову почали пропускати автотранспорт, а з 17 червня з’явилася можливість перетинати українсько-румунський кордон у пункті пропуску ʺСолотвиноʺ.

Вночі відновили рух автотранспорту через "Шегині"

Начальник  управління організації прикордонного контролю наголосив, що як тільки уповноважені органи країн ЄС та Молдови приймуть рішення про відновлення роботи пунктів пропуску на кордоні з Україною, Держприкордонслужба готова забезпечити такий пропуск зі свого боку.

До уваги громадян, які планують поїздку до Румунії

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ