Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна відзначить 15-ту річницю Збройних сил святковим феєрверком

6 грудня о 18.00 з нагоди 15-ї річниці Збройних сил України буде проведено святкові фейєрверки двадцятьма залпами у столиці нашої держави Києві, містах-героях Севастополі, Одесі, Керчі, а також у Вінниці та Львові – повідомляє прес-служба Міністерства Збройних сил України.
„6 грудня 2006 року виповнюється 15 років Збройним силам України. За цей час Збройні сили України пройшли непростий шлях розвитку і сьогодні надійно захищають суверенітет, територіальну цілісність та недоторканість країни.
Нині реалізовуються завдання, визначені Державною програмою розвитку Збройних сил України на 2006-2011 роки, метою якої є створення оптимальної за чисельністю, укомплектованої, навченої, оснащеної сучасним озброєнням боєздатної армії, яка буде спроможна забезпечити національні інтереси держави.
У бойовому навчанні та під час виконання завдань у миротворчих місіях особовий склад Збройних сил України виявляє мужність, вірність Військовій присязі та високі патріотичні якості. Ратною працею він примножує славні бойові традиції попередніх поколінь захисників Вітчизни, робить гідний внесок у зміцнення військової могутності держави”, - йдеться у святковому наказі міністра оборони України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ