Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна впала в рейтингах міжнародних організацій, - депутат

Україну виключили з категорії вільних країн у рейтингу «Freedom House». У їхньому рейтингу вона впала на 43 позиції. Про це сьогодні, 28 лютого, на прес-конференції у Львівському прес-клубі повідомив депутат Львівської облради від «Фронту Змін» Олег Мандюк.

«25 лютого 2010 року відбулася інаугурація четвертого президента України – Віктора Януковича. 11 березня Верховна Рада затвердила склад нового Уряду на чолі з Миколою Азаровим. Минув рік їх роботи, а показники «досягнень» говорять самі за себе», - каже Олег Мандюк.

Він також розповів, що фахівці із Уряду змін зібрали показники офіційної статистики. Тому, картина наступна: «Всесвітній економічний форум: за конкурентоспроможністю Україна спустилася на 7 позицій. Herіtage Foundatіon та Wall Street Journal: за економічними свободами Україна спустилася на 2 позиції. Світовий банк: за простотою процедури сплати податків Україна на 181-му місці з 183. Кількість платежів бізнесу до бюджету найбільша у світі – 135 (183 місце з 183) (У Швеції 2 податкових платежі, у Норвегії – 4, у Сінгапурі – 5). Європейська бізнес-асоціація: покращення ділового клімату в усіх країнах Східної Європи, крім України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ