Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Українець намагався провезти в Польщу понад 10 тис. пачок цигарок

Cьогодні, 26 листопада, у Міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» працівники Львівської митниці спільно з прикордонниками у подвійному дні автомобіля виявили велику партію сигарет, повідомила прес-служба Львівської митниці.

Так, громадянин України прямував автомобілем «Фольксваген» у приватну поїздку в Польщу через пункт пропуску «Шегині» митного поста «Мостиська». Для перетину кордону він обрав смугу руху «червоний коридор». Під час письмового декларування заявив, що переміщує через митний кордон України 100 Євро. Після перевірки заявлених відомостей автомобіль було спрямовано в бокс поглибленого огляду, де під час митного контролю було виявлено 10 191 пачку цигарок «L&M». Вони містились у спеціально виготовленому тайнику під днищем автомобіля.

Отже, громадянин намагався перемістити через митний кордон України цигарки з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовленого тайника.

За цим фактом, за ознаками ст.483 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил. Оскільки громадянин намагався перевезти через кордон весь цей вантаж з приховуванням від митного контролю, використовуючи спеціально виготовлені тайники, товар та автомобіль вилучено до рішення суду.

-
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ