Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Українець попросив супровід ДАЇ для поїздки у лазню

Мешканець Хмельницької області, посилаючись на новий закон, офіційно повідомив ДАЇ, СБУ та міськраду про те, що вони будуть їхати у колоні з більше, ніж 5 авто, та влаштовувати масовий захід.

Мешканець Хмельницької області, посилаючись на новий закон, офіційно повідомив ДАЇ, СБУ та міськраду про те, що вони будуть їхати у колоні з більше, ніж 5 авто, та влаштовувати масовий захід

На своїй сторінці у фейсбук Сергій Рижук прокоментував своє звернення: "Отже, у контексті прийнятих законів, та попереджаючи можливе правопорушення, зареєстрував сьогодні у міліції повідомлення "про масовий захід". В канцелярії довго вчитувались у зміст, але все ж зареєстрували. Копії документу завіз у СБУ та до міської ради".

Реакція на його ініціативу була швидка: "Через 20-30 хвилин передзвонив на мій мобільний заступник начальника міліції. Спочатку запитав навіщо нам для супроводу у лазню автоколони з п'яти машин міліцейські спецавтомобілі з проблисковими вогнями, згодом опустившись до рівня погроз, мовляв "попробуйте провести, побачимо, побачимо ..."

Учасникам заходу все ж відмовили у супроводі: "Черговий був в шоці, на що я його запевнив, що начальник міліції в курсі, бо ми вдень занесли повідомлення.
Викликали начальника ДАІ. Кругом всі ледве не дуснули від сміху, але черговий і начальник ДАІ не сміли. В кабінеті начальник ДАІ пояснив, що про закон чув, але інструкцій щодо його виконання ще не отримав. Тому ми можемо вільно їхати."

Нагадаємо, що вочра ввечері Янукович підписав прийняті Радою закони, які фактично роблять його диктатором.

espreso.tv

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ