Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українець «забув», що везе з Італії 502 коров’ячі шкіри

Під час перевірки на кордоні мікроавтобуса марки „Mercedes-Bens”, яким керував наш співвітчизник, співробітники Чопської митниці вилучили незадекларовану шкіру, -- повідомила прес-служба Державної митної служби України.
Водій мікроавтобуса, мешканець Вінниці, їхав з Італії до України у приватних справах. Митників зацікавив вміст трьох поліетиленових пакетів, які знаходились у вантажному відсіку транспортного засобу. Під час перевірки у цих пакунках співробітники митного поста „Тиса” виявили 502 одиниці цільних оброблених шкір ВРХ без волосяного покрову, загальна площа яких склала 303,5 м2.
Як пояснив водій мікроавтобуса, шкіру іноземного виробництва він перевозив для власних потреб, однак не заявив про неї у митній декларації, бо був дуже стомлений та забув про неї.
Митники склали протокол про порушення митних правил за ознаками статті 340 Митного кодексу України. Шкіру, загальна вартість якої склала понад 44 тис. грн., як безпосередній об’єкт правопорушення вилучено до розгляду справи у суді.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ