Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україні обіцяють сніг і мороз після кількох теплих днів

В Україні у понеділок, 18 лютого, опадів не очікується, на більшій частині території країни вдень повітря прогріється до 4-9° тепла.

Про це повідомив Укрінформ з посиланням на Український гідрометцентр.

"Мінлива хмарність. Без опадів. У східних областях, на півночі Лівобережжі та в Карпатському регіоні на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, на Чернігівщині та Сумщині до 5° морозу; вдень 4-9° тепла, на Лівобережжі 0-5° тепла", - йдеться у повідомленні.

На 19-20 лютого синоптики опадів також не прогнозують, проте на півночі Лівобережжя на дорогах подекуди спостерігатиметься ожеледиця. Вітер південний з переходом на західний, 3-8 м/с.

У західних областях уночі буде близько 0°, вдень 5-10° тепла; на решті території вночі 19 лютого 5-10° морозу, 20 лютого 1-6° морозу; вдень 2-7° тепла.

У четвер, 21 лютого, на Лівобережжі випаде невеликий мокрий сніг і дощ, на решті ж території без істотних опадів. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла (на півдні та заході країни вдень 4-9° тепла).

22 лютого на всій території України, крім східної частини, очікується сніг, подекуди з дощем; температура вночі та вдень західних і південних областях близько 0°, на решті території 1-7° морозу (на північному сході вночі до 10° морозу).

У Києві та області 18 лютого спостерігатиметься мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Температура у столиці вночі становитиме близько 0°, вдень 4-6° тепла; по області вночі буде від 3° тепла до 2° морозу, вдень 4-9° вище нуля.

Опадів не очікується у столиці й Київській області і в наступні дні, 19 та 20 лютого. Вітер буде південний з переходом на західний, 3-8 м/с.

Температура вночі 19 лютого 5-10°, 20 лютого 1-6° морозу; вдень 2-7° тепла.

У четвер, 21 лютого, вночі та вдень температура становитиме близько 0°, буде сухо.

Проте вже у п'ятницю, 22 лютого, вдень піде сніг, температура протягом доби опуститься до 1-6° морозу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ