Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україні загрожує повернення авторитарного режиму – Володимир Полохало

Україні загрожує повернення авторитарного режиму – переконаний політолог Володимир Полохало. Про це він заявив сьогодні, 31 січня під час прес-конференції в редакції „Високого Замку”. Більше того, на цей час повернення авторитаризму в нашій державі є значно ймовірнішим, аніж перед президентськими виборами. Як зазначив 31 січня під час прес-конференції в редакції „Високого Замку” Володимир Полохало, найбільша небезпека ініціювання недемократичних режимів для України виходить з боку Росії.
 За його словами, Україна та європейське співтовариство повинні виробити спільний механізм боротьби з непрогнозованою агресією, яка може виходити з боку Російської Федерації: „Росія повинна зрозуміти, що наступна криза - на зразок газової - буде загрожуватиме не окремо Україні, а цілій Європі.” Як переконаний Володимир Полохало, єдина стратегія повинна полягати в прийнятті прозорих угод, які мають стратегічний характер.
 Що ж до газової угоди, яка підписана між Україною та Росією, то Україні не  треба було йти на цю угоду, а до 2008 року, поки діяла попередня, виробляти стратегію для  поступового підвищення цін на енергоносії. Крім цього, за його словами, щоб уникнути нафтової кризи, нашій державі потрібно принаймні на 1-2 роки знову наповнити нафтопровід „Одеса-Броди”. Як зазначив Володимир Полохало, для вироблення газової угоди абсолютно не залучали кваліфікованих спеціалістів, тому маємо такі непрогнозовані наслідки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ