Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Українська артилерія придушила вогневі точки росіян, звідки вівся обстріл Донецького аеропорта

Оперативні дані групи «Інформаційнй Спротив». У зоні конфлікту на Донбасі російсько-терористичні війська продовжують нарощувати активність. Зросла кількість обстрілів і спроб штурму позицій українських військ. Найбільш складна ситуація відзначається в районі аеропорту в Донецьку, н.п. Авдіївка, Горлівка, Дебальцеве, в смузі Миколаївка-Гранітне, на приморському напрямку, в районі н.п.Станіца Луганська. Про це на Фейсбук повідомив Дмитро Тимчук.

Під час бою в районі аеропорту в Донецьку одна з штурмових груп російсько-терористичних військ потрапила під фланговий кинджальний вогонь підрозділів українських військ, зазнавши втрат.

Українські військові захопили у полон двох співробітників МВС Чечні («кадировци»).

У районі Спартака українська артилерія завдала удару по артилерійських позиціях російсько-терористичних військ, звідки противником раніше наносилися удари по позиціях в районі Донецького аеропорту і Авдіївки.

Придушення артилерійських засобів противника відбулося практично миттєво, після чого українська артилерія перейшла до придушення вогневих точок і вогневих засобів на передньому краї.

Танковий підрозділ російсько-терористичних військ, який брав участь у штурмі аеропорту протягом вчорашнього дня, встиг відступити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ