Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Українська партія намагалася «попросити» регіоналів з-під Львівської ОДА

Учора, 31 березня, близько 19:00 у Львові біля будівлі ОДА Львівська міська організація Українська партія провела акцію. «Україна понад усе», що символізувала протест проти антиукраїнських дій Партії регіонів, яка розбила наметове містечко під обладміністрацією, -- повідомляє прес-служба партії.
Учасники розпочали захід біля пам'ятника І.Підкові, звідки організованою колоною пройшли ходою центральними вулицями міста із партійними прапорами та смолоскипами. Хода супроводжувалась національно-патріотичними гаслами. «Прийшовши до місця розташування наметового містечка, де про плачені “яничари” сховалися за спинами правоохоронних органів, ми вишикувались перед кордоном міліції в шеренгу і дали зрозуміти “прибульцям” їхнє справжнє становище в Україні», -- йдеться у повідомленні.
Перед присутніми виступив голова Львівської міської організації Українська партія Остап Стахів, який заявив: “ми молоді патріоти сьогодні стаємо на захист і честь Української Держави перед “п'ятою колоною”, що за наказом з іншої країни розпочала свої антиукраїнські дії. Сьогодні ми лише попереджаємо, але завтра, якщо вони не заберуть свої намети і будуть надалі паплюжити місто Львів, ми будемо змушені перейти до більш радикальних кроків”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ