Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Українська влада хоче зірвати візит Патріарха Кирила, – Корнілов

За спробами зірвати візит в Україну Патріарха Кирила стоять державні структури. Про це директор Українського філіалу країн СНД Володимир Корнілов заявив, виступаючи в Севастополі на міжнародній конференції «Історичні традиції в російсько-українському соціокультурному просторі». Повідомив Новый регион.

«Низка київських братств відверто заявляє, що їхня мета – загнати «московського попа» назад, зробити так, щоб у нього земля горіла під ногами. За цими заявами стоять державні структури, набагато більш серйозні і які мають набагато більші ресурси. Це не може не викликати занепокоєння», – сказав Корнілов.

Експерт закликав присутніх нівелювати подібні висловлювання та показати, що «Україна, Крим, Севастополь зустрічають свого Патріарха, а не гостя з-за кордону».
Занепокоєння Корнілова спричинено також майбутнім святкуванням Конотопської битви. За його словами у Львові вже випущені медалі, на яких написано «на честь перемоги над москалями».

Експерт вважає, що майбутній перепис населення в Україні стане не статистичною, а політичною акцією, мета якої довести – в Україні не залишилося росіян та людей, що вважають російську мову рідною. Він заявив, що влада України прагне асиміляції росіян.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ