Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українська залізниця зняла ролик з натяком на інтим (Відео)

У четвер на відеохостингу YouTube з'явився ролик з назвою " ЮЖД - результаты достойны доверия". Як з'ясувалось, цей ролик був підготований на конкурс "Провідник 2012", який відбувся наприкінці жовтня у Москві.

Перше місце у ньому здобули головні герої відео – Яна Фісіна та Ігор Сушениця. Про це у "Українській правді" розповіла прес-секретар Південної Залізниці Лілія Двоскіна.

"Знімали ми, ідея і підготовка, сюжет нашого центрального Дому науки і техніки Південної залізниці", - розповіла Двоскіна.

За її словами, на цей ролик не було витрачено бюджетні гроші. Однак детальнішу інформацію про вартість зйомок і спонсорів прес-секретар не повідомила: "Це були невеликі кошти, але деталі про них – після письмового запиту".

"У цьому конкурсі брали участь 10 пар провідників з 6 країн. Наша пара перемогла, вони зайняли перше місце", - додала Двоскіна.

Яна Фісіна та Ігор Сушениця - провідники Південної залізниці з Харківської вагонної дільниці № 1. У конкурсі "Провідник 2012" вони єдині представляли українську залізницю.

ТСН

Відео з youtube користувача Jarosław Goszowski.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ