Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українська збірна з гандболу програла свій другий матч на чемпіонаті Європи

Українська збірна програла свій другий матч на чемпіонаті Європи, що триває в Швеції. Наші гандболістки спіткнулись об хорватську команду, лише перемога або нічия в грі з якою давала нам надію на вихід до другого групового раунду. Слід відзначити, що українки йшли попереду більшу частину матчу, а переможний гол хорватки закинули нам на останніх секундах зустрічі, що завершилась з рахунком – 24:23 (11:11). Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі СК „ЛНУ Галичанка”.

В основі української збірної грала півсередня «ЛНУ Галичанки» Регіна Шимкуте. Вона провела на майданчику сорок хвилин, завдала сімох ударів по воротах суперниць, проте жоден з них не виявився результативним. Регіна пробивала переважно з дев’ятиметрової позначки. В захисті того вечора гандболістка львівського клубу діяла успішніше, ніж в нападі. Ворота української команди більшу половину матчу захищала капітан «ЛНУ Галичанки» Вікторія Тимошенкова. Вона зробила чотири сейви.
В останньому матчі попереднього раунду, який розпочнеться о 15.00 за київським часом у Стокгольмі, підопічні Леоніда Ратнера зобов’язані перемагати гандболісток Росії, які напередодні розгромили шведок – 30:15 (15:7) Проте навіть перемога над чинними чемпіонками світу не гарантує нашій команді третього місця в групі, тобто виходу до наступної стадії першості Європи.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ