Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські гандболістки боротимуться у півфіналі Кубку світу-2006

Українська жіноча збірна з гандболу завдяки перемогам над голландською і бразильською командами гарантувала собі путівку до півфіналу Кубка світу-2006 в Данії. Сьогодні ж наші гандболістки розіграють з росіянками перше місце в групі «А» - повідомили в прес-службі „Галичанки”.

А напередодні українська команда здобула важливу перемогу над збірною Бразилії – 39:31 (18:16), якій вона поступилась на останньому чемпіонаті світу в Санкт-Петербурзі – 32:33 (17:16). Після вкрай важкого початку матчу наші гандболістки зуміли знайти свою гру і перший тайм завершили з перевагою в два м’ячі, яка наприкінці зустрічі зросла до восьми. Найрезультативнішим гравцем збірної стала Олена Резнір. На рахунку штатного пенальтиста української команди десять м’ячів.
Свій вагомий внесок в перемогу зробили представниці “ЛНУ Галичанки”. Чудово захищала ворота національної збірної капітан львівського клубу Вікторія Тимошенкова. Майже весь матч відіграла і закинула п’ять м’ячів Регіна Шимкуте. Один гол в активі Вікторії Борщенко.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ