Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські гандболістки перемогли австрійок з рахунком 27:24

24 листопада Україна виграла перший матч проти Австрії 27:24 (17:8) на ХІ Міжнародному турнірі «Кубок Турчина», який розпочався у столичному Палаці Спорту – повідомила прес-служба «ЛНУ Галичанка».
 За даними, вагомий внесок в перемогу над австрійською збірною зробили дві гандболістки львівського клубу «ЛНУ Галичанка» Вікторія Тимошенкова та Регіна Шимкуте.
З перших хвилин зустрічі українські гандболістки діяли в захисті. Перший тайм закінчився з розгромним для гостей рахунком – 17:8. Найрезультативнішими гравцями української збірної в першому матчі стали Оксана Райхель (5), Олена Цигиця і Олена Резнір (4), Ірина Шеєнко і Олена Яценко (3). Тетяна Ворожцова не змогла вийти на майданчик через травму спини.
Сьогодні о 18.00 Україна проведе свій другий матч на турнірі із командою Румунії, яка напередодні перемогла збірну Бразилії – 26:25 (11:13). Слід відзначити, що провідні гравці румунської збірної залишились вдома готуватись до відбіркового етапу чемпіонату світу-2007 тому Україна просто зобов’язана обігрувати дублюючий склад команди Румунії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ