Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські «Гайдамаки» їдуть відкривати головну футбольну арену Польщі

Найколоритніший рок-гуртів України «Гайдамаки» запросили на урочисту церемонію відкриття Національного варшавського стадіону. Головна футбольна арена Польщі до Євро-2012 відкриється 29 січня. Пише газета «Високий Замок».

Близько трьох годин гостей на відкритті Варшавської арени розважатимуть музичні гурти України та Польщі. На відміну від України, яка на своїх футбольних полях вітала Шакіру та Анастейшу, поляки вирішили не запрошувати світових зірок.

«Поляки – більш культурні та більш європейські, аніж українці, - розповів газеті «Високий Замок» лідер гурту «Гайдамаки» Олександр Ярмола. - Уряд Польщі розуміє, якщо чемпіонат Євро-2012 проводять Україна та Польща, то й зірок на відкриття футбольних арен запрошують перш за все із цих країн. Це правильний крок. Українські урядовці до цього ще не доросли. Вони думають, чим більше пафосу, тим краще. Як в Україні, так і в Польщі є чудові артисти. Але я дуже сумніваюсь, що українські урядовці знають принаймні одного польського виконавця. Зате вони добре знайомі з творчістю російських артистів на кшталт Кіркорова та Пугачової».

«Гайдамаки» дуже добре почуваються на польській сцені. Адже вже давно закріпились у сусідній країні численними гастролями, престижними премія­ми та спільними проектами з польськими виконавцями.

«Давно товаришуємо з Польщею, - зазначив Олександр Ярмола. - На відкриття варшавського стадіону нас запросили завдяки легендарному польському гурту Voo Voo, з яким ми товаришуємо і записали спільний диск, що став золотим. Приємно те, що Україна та Польща роблять спільний проект. Адже Польща близька нам за менталітетом. І вона показує нам добрий напрям розвитку у різних сферах життя”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ