Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські і польські діти-сироти поділились враженнями від спільних канікул

 20 липня відбулась зустріч польських дітей-сиріт, які приїхали до Львова у рамках благочинного проекту „Партнерство заради дітей”, з представниками засобів масової інформації. Про це “Гал-info” повідомив голова Молодіжної християнської організації «Витанія» Тарас Яценко.

 Львівські діти-сироти, які днями повернулись з Польщі, де протягом двох тижнів мали спільні канікули з вихованцями польського будинку-сиротинця фундації „Wzrastanie”, ділились враженнями від побаченого.
 Загалом діти перебуватимуть в Україні 10 днів, протягом яких відвідають історичні місця Львівщини та пам’ятки архітектури. Зокрема, завтра діти матимуть екскурсію Пожежною академією. Міська рада організує для них екскурсію на вежу Ратуші та у Шевченківський гай. Також 22 липня, в суботу, у міській раді діти-сироти матимуть зустріч з львівським міським головою Андрієм Садовим.
  «Партнерство заради дітей» - спільний проект польської Фундації імені Івана Павла ІІ “Wzrastanie” та львівської Молодіжної християнської організації «Витанія». В межах проекту 20 дітей-сиріт та дітей з патологічних сімей Львівщини відпочивали упродовж двох тижнів разом із польськими дітьми-сиротами у будинку для дітей фундації “Wzrastanie”. Проект підтримали Львівська міська рада, Львівська облдержадміністрація, Українська Греко-Католицька Церква, Генеральне консульство Польщі у Львові, ВАТ «Львівська пивоварня», Страхова компанія «Універсальна», компанія «Білайн», «Віденська кав’ярня» та інші доброчинці. Підтримку реалізації проекту в Польщі надало Консульство США в Кракові, Фундація «Partnerstwo na rzecz demokracji», польські підприємства, духовенство і влада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ