Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Українські проекти зацікавили інвесторів на Міжнародній виставці інвестицій та управління нерухомістю у Кракові

У Кракові відбулась Міжнародна виставка інвестицій та управління нерухомістю, яка тривала з 31 травня до 2 червня. Що стосується Львівщини, то найбільшу цікавість іноземні інвестори виявили до проектів по будівництву траси Львів-Броди, логістичного цетру у Львові та інвестиційного проекту розбудови регіону, представленого Яворівською РДА. Про це “Гал-info” повідомив директор «Експерт-консалтинг» Ігор Олексів.
Виставка мала назву «Tergi Krakowski» і прийняла представників таких держав, як Італія, Арабські Емірати; Німеччину зокрема представляла федеральна земля Тюрингія. Україну презентувала на виставці Львівщина, а саме – підприємство «Експерт-консалтинг» Львівської міської організації «Спілка консультантів «Експерт-група». Як зазначив Ігор Олексів, Львівщина вже отримала досить престижні пропозиції від інвесторів, однак поки що ніяких угод про співпрацю не укладено.
Як вже повідомлялось раніше, на виставці було презентовано проекти Самбірської РДА, Стрийської РДА (зокрема Дашавський завод), Новороздільської  РДА, а  також декількох львівських агенцій з нерухомості. Сформовано базу даних інвестиційних проектів, які у вигляді компакт-диску були розповсюджені на Міжнародній виставці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ