Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські римо-католики зможуть зустрітися з Папою Римським Бенедиктом XVI

Українські паломники, римо-католики, зможуть зустрітися з Папою Бенедиктом XVI під час його візиту до Республіки Польщі — про це «Гал-info» повідомив нотарій Управління РКЦ о. Мар’ян Сковира. За його словами, наразі формуються групи прочан при кожній парафії, і ніяких обмежень не буде — усі бажаючі зможуть поїхати на зустріч з Папою. 
Як повідомив «Гал-info» прес-секретар глави УГКЦ о. Ігор Яців, з боку УГКЦ поки що не планується формування паломників до Польщі.
25 травня 2006 року Папа Бенедикт XVI приїде з візитом до Польщі.  Гаслом триденної поїздки Папи у Польщу будуть слова «Стійте тверді у вірі». Папа відвідає Варшаву, Ченстохову, Краків, Вадовиці, Кальварію Зебжидовську та колишній концентраційний табір Аушвіц-Біркенау.
Програму травневого візиту Бенедикта XVI офіційно оголосив сьогодні Нунцій Апостольської столиці у Польщі архиєпископ Юзеф Ковальчик, котрий зазначив, що це перший візит Папи, який відбудеться на його прохання. Винятковість візиту Бенедикта XVI у Польщі містить в собі чимало елементів. Одним з них, безперечно, є те, що Бенедикт XVI хоче віддати честь своєму попереднику та вшанувати державу, церкву, єпархію та родинне місто Івана Павла II. Повідомляє радіо «Полонія».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ