Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські та іноземні експерти готують «техніку» Олімпіади 2022

Група іноземних експертів продовжує консультативну роботу над заявкою Львова у Міжнародний олімпійський комітет на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року. Перебуваючи у Києві, фахівці провели кілька нарад, які найперше стосувалися технічних аспектів заявки, а також брендінгу та позиціонування, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У середу, 30 жовтня, спеціалісти компаній «Кенео», «Тенео», «Популос», «Мастер концепт» та «ПрайсВотерхауз Купер», які працювали над останніми п’ятьма переможними олімпійськими заявками, зустрілися із представниками Львівської міськради, НОК України та спонсорами. Під час зустрічі були обговорені конкретні кроки в рамках першої в історії України олімпійської кампанії.

Нагадаємо, 16 жовтня Рада регіонів, 22 жовтня Львівська обласна рада, а 24 жовтня Львівська міська рада – офіційно проголосували за підтримку заявки Львова на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року.

Головою Оргкомітету з підготовки заявки до Міжнародного Олімпійського комітету на здобуття права на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні в 2022 році є Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Планується, що 5 листопада 2013 року буде офіційно затверджено заявку України до Міжнародного Олімпійського комітету на Генеральній асамблеї НОК України. Після цього, 14 листопада, буде надіслано до МОК офіційний лист-декларацію про наміри нашої держави подати заявку на право проведення Зимової Олімпіади 2022. У березні 2014 року до МОК буде подано заявковий файл і гарантійні листи від НОК та керівництва міста Львова. В липні 2014 року Виконавчий комітет МОК оприлюднить список міст-кандидатів. Місто, яке прийматиме 24-ті Зимові Олімпійські ігри, оберуть в липні 2015 року на засіданні МОК в Куала-Лумпурі (Малайзія).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ