Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські військові кинули виклик провідним шеф-кухарям львівських ресторанів

1/2
Військові кухарі кинули виклик професійним кулінарам. Незвичне дійство відбуватиметься на території 184 Навчального центру національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. У вівторок кращі львівські шеф-кухарі змагатимуться з українськими військовими, повідомляє відділ морально-психологічного забезпечення даного навчального центру.

Українські військові, які ще донедавна захищали Україну від російської агресії на передовій, користуються відносним затишшям на сході нашої держави та організовують цікаві змагання для підтримки бойового духу. Непересічна подія обіцяє бути смачною та захопливо-спортивною.

Цього разу українські військові кинули виклик провідним шеф-кухарям львівських ресторанів. Військовий навчальний центр організовує кулінарний батл, у ході якого за звання кращого кулінара змагатимуться дві команди: військові кухарі Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного – з одного боку, та шеф-кухарі львівських ресторанів – з іншого.

Конкурс відбуватиметься на базі Військового навчального центру академії у Старичах 8 грудня з 9:00 до 14:00. Організатори кулінарної битви розробляють меню та обіцяють, що легко точно не буде, адже на конкурсантів чекатиме нелегке завдання – нагодувати 40 голодних осіб, приготувавши по 3 страви (перше, друге з гарніром та компот або чай) в умовах польової кухні в наметах.

Команду цивільних представлятимуть провідні шеф-кухарі наступних ресторацій Львова:

Зі сторони Військового навчального центру кулінарну майстерність демонструватимуть найкращі військові кухарі Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

На конкурсантів чекає справжній квест, адже потрібно не лише нагодувати 40 осіб першим, другим та компотом, а й дотриматися усіх алгоритмів приготування страв. Спершу кухарі повинні згідно з меню правильно обрати продукти, розрахувати необхідну кількість та пропорції, приготувати відповідно до технології, правильно сервірувати та подати на суд журі. А ті, у свою чергу, стежитимуть за дотриманням всіх етапів приготування, таймінгу та оцінюватимуть смакові якості страв.

Завдання буде не з легких, адже меню, обіцяють організатори, буде не з легких, а оцінюватимуть кулінарні здібності військові з навчального центру, а також кваліфікована команда журі, до складу якої ввійдуть справжні гуру кулінарії: викладачі навчального центру та шеф-кухарі львівських ресторацій.

Що ж переможе? Армійська витримка чи витончена кулінарна майстерність? І чим зможуть відповісти військові визнаним майстрам? Про це ми дізнаємось вже 8 грудня. Точно знаємо одне: хто б не переміг, змагання, у будь-якому випадку, буде цікавим та захоплюючим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ