Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські військові отримають нові сучасні польові палатки

​Уже в цьому році у війська надійдуть польові палатки УСБ та УСТ з багатьма функціональними змінами. Про це повідомили Головному управлінні розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ.

Всі ці зміни були введені при розробці нових зразків палаток при участі фахівців нашого Головного Управління, Тилу, представників виробника та самих військовослужбовців, які проходили службу і знають, що краще потрібно для розташовання в польових умовах.

Основними змінами можливо вказати:

  • повністю замінений утеплювач, який тепер має в рази кращу теплопровідність та в жарку пору року може використовуватись для кондиціонування;
  • коли периметру тепер знаходяться ззовні палатки, до яких тент палатки прикріплюється кільцями. За допомогою регулювання кільцями можливе регулювання окремих сторін палатки по висоті.
  • коли стали вищі та мають допоміжну платформу. Тепер палатка візуально має більші розміри, хоча зсередини стало більше місця, але ззовні розміри залишились такими;
  • вікна тепер мають в основі антимоскітну сітку;
  • поверх сітки є прозора пластикова плівка, яка по всьому периметру вікна кріпиться за допомогою липучої стрічки. Вона м'яка і легко відкривається вікно для провітрювання.
  • нарешті і в утеплювачі з'явились вікна

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ