Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Українській промисловості потрібно 70 млрд дол. щороку

Для модернізації української промисловості необхідно щорічно вкладати мінімум 70 мільярдів доларів на рік. Про це прем'єр-міністр Микола Азаров сказав у п'ятницю на прес-конференції в Донецьку.

"Без серйозної модернізації нашої економіки ми будемо падати вниз... Якщо ми не модернізуємо нашу металургію, у нас не буде майбутнього. Нам потрібна модернізація", - відзначив він.

"Нам необхідно вкладати мінімум 70 мільярдів доларів на рік. Якщо ми протягом 10 років такі темпи забезпечимо, такі обсяги, то за 10 років ми зуміємо вийти на сучасний рівень розвитку економіки. Не виділимо - ми відстанемо", - заявив Азаров.

Він підкреслив, що конкуренція у світі зараз сильно загострилася і прийняла агресивні форми. Азаров відзначив, що усі світові фінансові кризи насправді є проявом боротьби за перерозподіл ринку, спроба створити для себе оптимальні умови.

У зв'язку з цим модернізація українського виробництва, на думку Азарова, "це питання буде в нас майбутнє чи не буде в нас майбутнього", повідомив Остров.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ