Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Українсько-словацька фірма планує побудувати сортувальний завод на Бориславському сміттєзвалищі

До міської влади Борислава надійшла пропозиція про будівництво сортувального заводу на сміттєзвалищі.  Майбутній проект може стати спільним надбанням українсько-словацької фірми. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив секретар Бориславської міської ради Василь Чабан. За його словами, це питання обговорювали під час сесійного засідання Бориславської міської ради, що відбулася 18 грудня.
За словами секретаря міськради, на таке будівництво потрібно близько 5 мільйонів гривень. Майбутнє підприємство використовуватиметься для сортування твердих побутових відходів. З приводу детальнішого вивчення цього питання у Бориславі відбудуться громадські слухання.
«На наступній сесії плануємо дорозглянути земельні питання, здебільшого індивідуального характеру, зокрема, заяви людей про приватизацію земельних ділянок. Також розглядатиметься питання про надання земельної ділянки під сміттєзвалище», – розповів Василь Чабан.
Нагадаємо, що 18 грудня відбулося засідання сесії Бориславської міської ради. Під час засідання депутати внесли зміни в міський бюджет, затвердили структуру і штат виконавчих органів Бориславської міської ради. Свою роботу сесія продовжить 21 грудня, оскільки вчора не розглянули весь порядок денний, зокрема земельні питання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ