Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українських журналістів запрошують на семінар в Лейпцігу, щоб ознайомитися зі специфікою роботи німецьких колег

Саксонський фонд медійної освіти (SSM), засновниками якого виступають Центральнонімецьке радіо (MDR) та Саксонська земельна установа приватного радіо та нових ЗМІ (SLM ) з 20 вересня по 1 жовтня 2006 року проводить семінар для журналістів Центральної та Східної Європи, який пройде у Лейпцигу (ФРН). Для участі в семінарі необхідне володіння німецькою мовою. Кординатором семінару виступило посольство Федеративної Республіки Німеччини в Україні. Про це повідомив прес-секретар Стрийської єпархії УГКЦ о. Павло Худ.
За словами Владики Юліяна (Ґбура), такий семінар допоможе не тільки отримати знання про специфіку діяльності німецьких ЗМІ, але стане нагодою для культурного обміну журналістів різних країн Європи.
Як повідомляє відділ преси та роботи з громадськістю німецького посольства в Україні, молоді журналісти зможуть отримати уявлення про структуру та організацію радіо, телебачення та Інтернету в дуальній медійній системі. При цьому їх буде ознайомлено з діяльністю засобів масової інформації у Центральній Німеччині. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ