Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українським спортсменам за медалі пообіцяли квартири

Українські спортсмени, яким вдасться вибороти медалі на XXII зимових Олімпійських іграх у Сочі, отримають квартири від Президента. Про це заявив Глава Адміністрації Президента України Андрій Клюєв у четвер у Києві під час церемонії урочистих проводів збірної команди України на Олімпійські ігри, повідомила прес-служба глави держави.

Андрій Клюєв зачитав вітання Президента України Віктора Януковича українським олімпійцям.

За словами Глави Адміністрації Президента, нинішня олімпійська збірна України сильна своїми лідерами у біатлоні. Андрій Клюєв особливо відзначив жіночу команду - Юлію Джиму, Валентину Семеренко, Віту Семеренко та Олену Підгрушну.

Велику надію Україна покладає на успішний виступ талановитих спортсменів з фрістайлу - Олександра Абраменка та Анастасію Новосад, зазначив Андрій Клюєв.

Глава Адміністрації Президента України урочисто передав президенту Національного олімпійського комітету України Сергію Бубці Державний Прапор України.

«Шановні олімпійці, сьогодні я звертаюся до вас як до консолідуючої сили українського суспільства. Несіть високо і гордо прапор нашої держави! Нехай на честь наших звитяг якнайчастіше здіймається національний стяг та звучить Державний гімн України!», - сказав Андрій Клюєв і побажав українській збірній міцного здоров’я, спортивної наснаги та вагомих перемог.

Він нагадав, що в 2010 році Національний олімпійський комітет підтримав ініціативу Президента України Віктора Януковича щодо проведення зимової Олімпіади 2022 року в Україні, а Урядом утворено Організаційний комітет на чолі з Віце-прем’єр-міністром.

«Ми плануємо в Карпатах розбудувати сучасну інфраструктуру олімпійського значення та організувати спортивне свято для спортсменів і гостей з усього світу. Це створює для нас особливу відповідальність, щоб повною мірою використати шанс і можливості зимової Олімпіади-2022 у цілях державного будівництва, економічного зростання і розвитку транспортної та туристичної інфраструктури», - сказав Андрій Клюєв.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ