Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Український католицький університет відкриє ще один корпус

Посвячення нового корпусу філософсько-богословського факультету (ФБФ) Українського католицького університету, що на вул. Хуторівці, відбудеться у неділю, 17 вересня, повідомлили „Гал-іnfо” у відділі інформації та зовнішніх зв’язків Українського католицького університету.
Відтак навчання студентів ФБФ – а це семінаристи, члени монаших згромаджень та чинів, світські особи – продовжиться у новому, зведеному згідно з найсучаснішими вимогами, будинку. Дотепер студенти ФБФ навчалися у різних приміщеннях – семінаристи в Рудно,  а інші – у корпусі УКУ на вул. Свенціцького, 17.
Участь в урочистостях візьмуть Великий канцлер УКУ Патріярх Любомир, члени Синоду єпископів УГКЦ, духовенство та чернецтво, представники державних органів управління освітою, ректори та проректори богословських навчальних закладів України різної конфесійної приналежності, представники вищих навчальних закладів України, партнери та друзі університету.
Крім того, з нагоди святкуваня відкриття нового приміщення УКУ відбудеться театральне дійство, до якого залучені актори театру ім. Леся Курбаса, духовий квінтет «Леобраз» та студенти філософсько-богословського факультету Українського католицького університету.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ