Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Український ланч у Давосі відкриється промовою Януковича

У п'ятницю, 27 січня, традиційний Український ланч у швейцарському Давосі відкриється промовою Президента України Віктора Януковича.

У рамках 8-ї Української ланч-конференції Options for the Future, яку Фонд Віктора Пінчука і компанія EastOne проводять у Давосі з нагоди щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму, відбудеться дискусія про майбутні перспективи України в контексті європейського та глобального розвитку.

Як повідомили у Фонді Пінчука, конференція відкриється промовою Президента Віктора Януковича, присвяченій баченню майбутнього України, і його дискусією з екс-президентом Польщі Олександром Кваснєвським.

У панельній дискусії, яка відбудеться після виступу Януковича, візьмуть участь міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт, міністр з європейських справ і головний парламентер Туреччини Егемен Багіш, екс-віце-прем'єр і екс-міністр фінансів Російської Федерації Олексій Кудрін, глава Держагентства України з інвестицій та управління нацпроектами Владислав Каськів та лідер партії Фронт змін Арсеній Яценюк. Модератором буде редактор Thomson-Reuters Христя Фріланд.

"Цього року традиційний Український ланч у Давосі збере понад 300 представників ділових і політичних кіл світу, громадських діячів і журналістів", - йдеться в повідомленні.

Раніше прес-секретар Януковича Дарина Чепак повідомляла, що Президент України планує взяти участь у щорічній зустрічі Всесвітнього економічного форуму в Давосі, при цьому більшість зустрічей президента будуть присвячені енергетичним питанням.

Корреспондент.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ