Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Український мультфільм отримав дві нагороди на фестивалі в Польщі

фото - Держкіно
фото - Держкіно
фото - Держкіно
фото - Держкіно
1/2
Український мультфільм "Кохання" отримав дві нагороди на Міжнародному кінофестивалі в Польщі. Стрічку відзначили за трагікомізм та виявлення еротизму в найнесподіваніших ситуаціях.

Про це пише Суспільне.

"Кохання" – короткометражний анімаційний фільм режисера Микити Лиськова створений без слів. Дотепна історія-роздум про стосунки між людьми розкривається через звуки. Стрічка складається з епізодів, не пов'язаних між собою сюжетно і стилістично, які мають єдиний настрій та єдиний сенс.

Як повідомляє Держкіно, на міжнародному фестивалі короткометражних фільмів ŻUBROFFKA українська робота отримала головний приз у секції "Вікно на схід" та відзнаку журі польських журналістів.

Журі конкурсу відзначило трагікомічне, абсурдне поєднання ситуацій і характерів та захопливий діагноз посткомуністичному суспільству, а представники ЗМІ оцінили ерудицію у показі соціально-політичних змін в Україн та виявлення еротизму в найнесподіваніших ситуаціях.

Анімаційному фільму "Кохання" вже два роки, але картина успішно продовжує свою фестивальну подорож. Автор та режисер – Микита Лиськов, музичне оформлення та звук – Антон Байбаков, продюсер – Андрій Границя. Фільм створений компанією "Т.Т.М." за повної підтримки Держкіно.

XV Міжнародний фестиваль короткометражних фільмів ŻUBROFFKA цьогоріч вперше відбувся у гібридному форматі. До конкурсної програми із понад 3500 заявок з усього світу було відібрано 126 фільмів. Мета кінофестивалю – побудувати культурний міст між Сходом та Заходом, Північчю та Півднем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ