Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Український народ має знати, що саме збирається робити кандидат в Президенти воюючої країни – Петро Порошенко

Український народ врешті-решт має знати, що саме збирається робити кандидат в Президенти воюючої країни – Петро Порошенко на дебатах з Володимиром Зеленським.

Президент України Петро Порошенко відзначає, що сьогодні кандидати на найвищу посаду в країні врешті змогли зібратися для публічної дискусії, яка є важливою для українського суспільства. . Про це Петро Порошенко сказав під час участі у дебатах з кандидатом в Президенти Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський».

«Нарешті ми змогли зібратись на дебати, через довгих три тижні», - констатував Глава держави, зауваживши, що вся країна чекала, що команда його опонента спроможеться і він наважиться з’явитися перед українським народом.

«Бо право українського народу врешті-решт знати, а що саме збирається робити кандидат в Президенти воюючої країни. І збирається зробити він, а не члени його штабу, не його консультанти... І ми так і не дізналися», - зауважив Президент.

«Бо для українського народу надзвичайно важливо знати майбутнє. А не обливати один одного брудом. Знати як перемагати ворога, а не розповсюджувати російські фейки», - наголосив Петро Порошенко, зазначивши, що сьогодні дуже ефективно працює пропаганда Росії як частина гібридної війни проти нашої держави.

«І сьогодні ми нарешті добилися, і я вас вітаю з цим, український народе, і я вас вітаю з цим, дорогі українці, які зібралися на цьому стадіоні», - сказав Президент.

«Ми стоїмо сьогодні перед зовнішніми викликами, які потребують від Президента мужності і сили. Виклики, які потребують від Президента міжнародного досвіду. Як кандидат у Президенти збирається утримувати міжнародну коаліцію, яку ми крок за кроком будували ці п’ять років? Як він збирається виконувати функції Верховного Головнокомандувача?», - акцентував Петро Порошенко.

«Хоча ваша команда сказала, що ви вже почали курс молодого бійця. Це гарна річ. Але варто було його почати чотири роки тому, в 2014-му, коли країна потребувала зусиль всіх волонтерів і добровольців», - додав Глава держави.

«Наголошую, що якщо ми не маємо відповіді на ці питання – це слабкий Глава держави. Слабкий, який не зможе утримати удари Путіна», - також підкреслив Президент і додав, що ризики, які загрожують Україні сьогодні зашкалюють.

Петро Порошенко зазначив, що вірить у те, що кандидат Володимир Зеленський не хоче здати Україну і не мріє затягнути її назад у Російську імперію. «Але Путін має цю мрію. І якщо він не знає як цьому протистояти – на сьогоднішній день ми точно маємо прибирати всі ризики з українського майбутнього», - підкреслив він.

Глава держави зауважив, що зараз ми бачимо лише дуже красиву обгортку. «Дорогу. Яскраву. І в цій обгортці кожен може знайти собі те, що він хоче: хто зниження тарифів, про які сьогодні говорив пан Володимир; хто зарплати вчителя по чотири тисячі доларів; хто підвищення пенсій; хто може знайти повернення в Росію, а хто може знайти і дуже важливий рух в Європу», - зазначив Президент.

Водночас Петро Порошенко зазначив, що під гарною обгорткою ховається сьогодні «п’ята колона, включаючи олігархів, колишніх регіоналів і всього того, що загрожує моїй державі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ