Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати відкриє своє представництво в країнах ЄС, Японії та Кореї

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати відкриє своє представництво в країнах Європейського Союзу, Японії та Кореї. Про це сказав президент правління УНК МТД Володимир Щелкунов на робочій нараді керівництва Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати з представниками ділових кіл Львівщини, що відбувалася сьогодні, 27 липня, у Львові.

 За його словами, 19 вересня цього року планується відкриття компанії в Мюнхені на базі компанії «Siemens». Після цього передбачається поїздка в Чехію на виставку, де й відбудеться бізнес-форум. У кінці жовтня – на початку листопада триватиме тур в Корею та Японію, де також буде відкрито відділення компанії УНК МТП.
  На нараді Володимир Щелкунов підкреслив, що вищезгаданий комітет не займається політикою. Головне завдання УНК МТП – робота з державою, президентом, але не з партіями. На його думку, багато цікавих проектів на сьогодні є політизовані і це перешкоджає їхньому розвитку. Цього року Міжнародній Торговій Палаті виповнюється 8 років.
  До основних стратегічних напрямків діяльності Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати належить системна робота по розгалуженню закордонних та регіональних представництв УНК МТП, організація 10-15 міжнародних виставок на рік разом з учасником УНК МТП «Київський Міжнародний контрактовий ярмарок» та спільне проведення 5-7 бізнес-форумів в інших країнах, робота над модернізацією законодавства, створення ефективної національної системи по захисту інтелектуальної власності в Україні, створення в регіонах України системи досудового розгляду спірних питань з інвесторами та регіональних інвестиційних агенцій, запрошення в Україну відомих діячів бізнесу Світу, система рейтингування підприємств України, створення галузевих ТПП в Україні, поновлення роботи Ради експортерів та ін.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ