Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Український центр сприяння іноземному інвестуванню допоможе залученню інвесторів до Львова

Сьогодні у Львівській міській раді відбулась зустріч міських посадовців із заступником директора Українського центру сприяння іноземному інвестуванню Оленою Ганцяк-Каськів. На нараді обговорювались проблемні інвестиційні питання в Україні та у Львові, можливість поширення представлення інвестиційних пропозицій та можливостей регіону за кордоном, -- повідомляє прес-служба мерії.
За результатами наради було досягнуто рішення про подальшу тісну співпрацю, обмін досвідом та підтримку іноземного інвестування у Львові.

Одним з напрямків співпраці обрано організацію візитів потенційних інвесторів до міста з метою ознайомлення з інвестиційними проектами міста, в тому числі і проектами будівництва інфраструктури для «ЄВРО 2012», сприяння інформуванню потенційних інвесторів щодо конкретних інвестиційних проектів, які можуть бути впроваджені на території Львова.

Важливим аспектом в переговорах стала позиція щодо наступного додання інвестиційних проектів Львова до бази інвестиційних пропозицій Центру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ